Navigation:Spå kärlek

Klicka här för att testa spå kärlek!
Av alla saker att spå om är det två saker som utmärker sig rejält: pengar och kärlek. Denna sidan handlar om att spå om kärlek.

Runor spår din kärlek?

Hur kan runor spå kärlek? Hur kan runor spå saker alls? Det är faktiskt inget lustigt, runorna lägger sig inte i ämnet din fråga handlar om, de bara svarar på frågan de får. Kvaliteten på svaret de kan ge går hand i hand med kvaliteten på frågan du ställer, så vill du spå dig om kärlek är det viktigt att du har en bra fråga på lager. Ju bättre fråga, desto lättare är det för runorna att svara bra.

Hur bra stämmer spådomar om kärlek?

Liksom med alla spådomar ska man aldrig lita helt till 100% på dem, men man gör inte fel i att iallafall lyssna. Ganska ofta kan man få infallsvinklar av en spådom som man annars inte skulle få och om frågan man ställer till runorna handlar om kärlek kan man få nya perspektiv på saker, eller bli påmind om saker som man redan egentligen vet, men ignorerar.

Med kärlek är det vanligt att man vill saker Nu Nu Nu och då kan det vara nyttigt med en spådom från runorna där man blir påmind om att man kanske trots allt ska ta det lite lugnare än vad man vill göra.